Novi Sad
06.12.2015.
14:06 > 15:20
Četvrti međunarodni turnir u tajlandskom boksu "Do pobede 4" održaće se 6. decembra u Maloj sali Spensa.
  • Kinematograf

    04.12.2015 14:18
    Tadić
    Tadija je pobesneli mladić koji godinama pije steroide i vežba u teretani, spreman da sačeka izvesnog Spahiju i obračuna se sa njim. Spahija je opasan momak iz kraja koji je maltretirao Tadiju dok je još bio slabašni dečkić. To je na ovog momka ostavilo velike psihičke posledice. U međuvremenu Spahija je završio u zatvoru gde će provesti nekoliko godina, a Tadija se posvetio bildovanju u nadi da će jednog dana pretuući Spahiju i vratiti mu milo za drago. Provodi vreme u teretani, bahato se ponaša prema svima, naročito prema Koviljki, devojci koja je ludo zaljubljena u njega. U njemu se tokom godina nagomilao gnev, uvek viče kad govori i nikog ne poštuje. Na kraju se sukobljava sa Spahijom, ali shvata da iako je fizički jači, psihički mu ipak nije dorastao. Spahija ga provocira verbalno, sve vreme je smiren i staložen, što Tadiju još više nervira. On je toliko mentalno slabiji da čak ne može ni da ga udari, već iz gneva počinje da udara rukom o zid, sve dok ga Spahija ne isprovocira do te mere da urari jako glavom o zid i ostane bez svesti.
  • Mare

    04.12.2015 12:50
    DoPobede
    Ajmo Tadicu najjaci si !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna